Йол: Вече сме част от битката за оцеляване


Н. Гавазов

Йол: Вече сме част от битката за оцеляване

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол смята, че отборът му е можел да се представи и по-добре в мача с Манчестър Сити в рамките на 23-я кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, „котиджърсите" загубиха с 0:2, като първият гол падна още във 2-ата минута и това според холандеца е повлияло на психиката на неговите играчи до края на срещата. Също така наставника смята, че Фулъм вече е замесен в борбата за оцеляване.

„Ужасно е да получиш гол още във втората минута. След гола заиграхме по-добре, но далеч не бяхме страхотни. Ако искаш да вземеш точки от Манчестър Сити, ти трябват малко късмет и качество, но така и не успяхме да намерим този специален момент. Това е разочароващо", заяви Йол след срещата.

„Давид Силва игра фантастично и бе най-добрият на терена. Можеше и да вземем нещо, защото те не вкараха до 70-ата минута и не играха по най-добрия начин, но вече сме част от битката за оцеляване. Ако бяхме спечелили точки тук, това щеше да е много добре за нас, но така и не успяхме да го направим. Сега сме наравно с осем или девет тима, които се борят да не изпаднат и до края ще ни трябват четири или пет победи, за да се спасим", каза още разочарованият холандец.

 

  Сподели
153