Чех: Ако Лампард играе по този начин, заслужава нов договор


Н. Гавазов

Чех: Ако Лампард играе по този начин, заслужава нов договор

Вратарят на Челси Петер Чех сподели мнението си за ситуацията с полузащитника Франк Лампард, чиито договор с клуба изтича в края на сезона. Както е известно, ръководството на лондончани даде да се разбере, че няма намерение да поднови взаимоотношенията си с английския национал, който е на път да се превърне в голмайстор на отбора за всички времена.

„До края на сезона има още половин година, така че ще видим, дали Лампард ще си тръгне или ще остане. Аз не съм ръководител на клуба, но ако той продължава да играе толкова добре, въпросът с удължаване на договора му ще се реши автоматически", заяви Чех за Sky Sports.

„Отборът се промени, Лампард не е млад, но той продължава да е важен за Челси. Възможно е да не попада винаги в стартовия състав и да не излиза на терена във всеки мач, но когато Франк е на терена той демонстрира, че е опитен и качествен играч. Това е приятно да наблюдаваш. Познавам го от много години и той винаги е бил фантастичен играч за отбора и продължава да бъде", каза още вратарят на Челси.

 

  Сподели
94