Абрамович готви невероятно предложение за Гуардиола


Н. Гавазов

Абрамович готви невероятно предложение за Гуардиола

Британската преса назовава невероятни цифри, които собственикът на Челси Роман Абрамович възнамерява да предложи на бившия наставник на Барселона. Според постъпващите информации, руският олигарх възнамерява да направи от испанеца най-заплатеният треньор в света.

Абрамович не е загубил надежда да докара на"Стамфорд Бридж" Пеп, независимо от това, че лондончани ще трябва да се преборят с конкуренцията на Байерн Мюнхен, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

Козът на руския милиардер е заплатата, която може да предложи на Гуардиола. Предполага се, че Абрамович е готов да плати на Гуардиола 54 милиона паунда за три години, което е по 18 милиона сезон. Това предложение прешива два пъти възнаграждението на Сър Алекс, който е най-добре заплатеният треньор във Великобритания.

„Роман иска да постави на тази длъжност Пеп. Той е първи избор на Абрамович и Челси ще му направи огромно предложение", цитира Daily Express източник, близък до собственика на Челси.

Що се отнася до Рафа Бенитес, неговата работа е вън от опасност, но през лятото ще бъде освободен, ако Челси остане с празни ръце през сегашния сезон.

 

  Сподели
94