Венгер: Имаме добър и балансиран състав


Н. Гавазов

Венгер: Имаме добър и балансиран състав

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изключи продажбата на защитника Себастиан Скилачи и нападателя Андрей Аршавин през зимния трансферен прозорец, ако най-напред не бъдат намерени техни заместници. Една трета от трансферният прозорец вече измина, а Венгер все още не е купил никой, независимо от многобройните слухове и парите, с които разполага французина. Едновременно с това „артилеристите" вече се разделиха с Йохан Джуру и Маруан Шамак, които бяха дадени под наем съответно на Хановер 96 и Уест Хем.

Френският специалист не възнамерява повече да намалява състава, поради което Скилачи и Аршавин, фигуриращи в състава формално, но продължаващи да получават общо 140 000 паунда ще останат на „Емирейтс".

„Към момента никой повече няма да напуска Арсенал. Имаме добър и балансиран състав. Никой не може да пуснем към този момент, но това може да стане възможно едва когато преди това закупим някого. На всяка позиция имаме по двама футболисти, по трима е прекалено много, а по един е недостатъчно", заяви Венгер за Arsenal Player.

 

  Сподели
161