Мадзари: Работата с Балотели ще ме стимулира


Н. Гавазов

Мадзари: Работата с Балотели ще ме стимулира

Старши-треньорът на Наполи Валтер Мадзари описа предизвикателството да работи с нападателя на Манчестър Сити Марио Балотели като „стимулиране". Както е известно, италианският национал не прави добър сезон, а последната му лоша проява бе свързана с мениджъра Роберто Манчини. Това съответно доведе до поява на слухове, че Марио ще се върне в Серия А.

Назад от темата не остана президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис, който призна, че ще се заинтересува от това, дали 22-годишният нападател може да дойде на „Сан Паоло". Колегата на боса на „партенопеите" Силвио Берлускони описа Балотели като „гнила ябълка", но Мадзари е убеден, че може да укроти капризния младеж.

„Не го познавам лично, веднъж говорих с него в един хотел в Соренто. Той ми направи добро впечатление, но само тези, които го познават добре могат да кажат какви проблеми може да създаде. Имам малко опит, но смятам, че ще бъда стимулиран да работя с талант като неговия. Не знам обаче дали това ще се случи някога", каза Мадзари за Radio Monte Carlo.

 

  Сподели
97