Суонзи и Арсенал не се победиха и ще преиграят срещата (видео)


В. Мухарски

Суонзи и Арсенал не се победиха и ще преиграят срещата (видео)

Суонзи Сити и Арсенал не успяха да се победят, завършвайки наравно - 2:2 в един доста интересен сблъсък в третия кръг на турнира за Купата на Футболната асоциация. И двата тима имаха своите силни минути, а мачът премина през няколко обрата. На „Либърти стейдиъм“ резултатът бе открит чак в 57-ата минута. Лоран Косиелни не пресече добре топката в центъра на терена, а след това Мертезакер не успя да попречи на Мичу, който го преодоля и излезе сам срещу вратаря и успя да вкара покрай Шчесни - 1:0.

В последните минути на мача паднаха цели три гола. В 81-ата минута резултатът бе изравнен. След центриране от корнер топката не бе изчистена добре от защитата на Суонзи и Косиелни я върна пред вратата, където Подолски със страхотен удар я прати неспасяемо в мрежата - 1:1. 120 секунди по-късно Гибс комбинира с Жиру, който му копна елегантно зад защитата и Гибс с удар от воле прати топката под гредата - 1:2. В 86-ата минута Греъм вкара втори гол за домакините и по този начин оформи крайния резултат.

Двата тима ще трябва да се срещнат още веднъж, този път на „Емиратс“, за да определят тима, който ще продължи в следващата фаза на турнира.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
135