Манчини: Ще дам още един шанс на Балотели


Н. Гавазов

Манчини: Ще дам още един шанс на Балотели

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини коментира конфликтът с нападателя Марио Балотели по време на вчерашната тренировка на тима. Както е известно, двамата италианци бяха забелязани да се дърпат по време на заниманията, а присъстващите не пропуснаха удоволствието да заснемат спора. Инцидентът веднага породи слухове, че Балотели може да бъде продаден през януари, но днес Манчини опроверга това и заяви, че Марио има бъдеще в отбора.

„Марио удари свой съотборник и аз му казах да напусне терена. Той отказа и тогава го хванах за яката и се опитах да го изведа извън терена. Това е всичко, което се случи на практика - нищо особено. Такива неща е нормално да стават между играчите. Тук беше малко по-различно и поради това аз исках да напусне терена заради това, което направи със съотборника си", заяви Манчини за Sky Sports.

„Дали ще продам Балотели? Не, не и още един път не. Тази история не променя мнението ми за него. Ще му предоставя още хиляди шансове, ако разбера, че той ще се промени. Понякога Марио ме огорчава, но той е само на 22. Нормално е да греши. Наистина ще му дам още един шанс", каза още италианският специалист.

 

  Сподели
94