Ливърпул с класика срещу Съндърланд (видео)


В. Мухарски

Ливърпул с класика срещу Съндърланд (видео)

Ливърпул победи Съндърланд на своя "Анфийлд" с класическото 3:0 и по този начин "мърсисайдци" се изкачиха до осмо място във Висшата лига. Домакините могат да съжаляват, че не записаха доста по-изразителен резултат, тъй като създадоха доста чисти голови положения. Срещата бе изгледана от новото попълнение на Ливърпул - Даниел Стъридж, който бе на трибуните.

Противно на логиката първата ситуация бе за гостите, като Гарднър пропусна да открие резултата, като след негов удар топката мина близо до гредата. Последваха пропуски за домакините, които все пак стигнаха до гол в 19-ата минута. Стивън Джерард се пребори за топката в полето на Ливърпул и пусна към Луис Суарес, който даде към Стърлинг, за когото не бе проблем да прехвърли Миноле и да открие резултата - 1:0.

В 26-ата минута Стиви Джи отново даде началото на голова атака, като и този път изведе Луис Суарес, който се справи със защитник на гостите и излезе сам срещу Миноле и с външен фалц реализира за 2:0. Ларсон бе близо до това да намали, но в крайна сметка Суарес вкара нов гол за своя тим, с което оформи и крайния резултат. Той бе точен в 53-ата минута, след нова асистенция на Джерард.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
129