Бербатов започна годината с гол и победа (видео)


В. Мухарски

Бербатов започна годината с гол и победа (видео)

Фулъм записа сензационна победа в първия ден на Новата 2013 година. В среща от Премиър лийг, Митко Бербатов и компания се наложиха като гост на Уест Бромич с 2:1 и по този начин добавиха нови три точки към своя актив. Българският нападател на Фулъм отново игра силно и дори отбеляза едно от попаденията за своя отбор.

След 39 минути игра на "Дъ Хоутърнс" Бербо подхвана атака на "котиджърс" и намери отлично Дежага, който преодоля бранител на домакините и върна в наказателното поле към Бербатов, който прати топката между краката на Бен Фостър - 0:1.

Liam Ridgewell is tackled by Dimitar Berbatov

След почивката двата тима си размениха по едно попадение. Четири минути след подновяването на втората част Били Джоунс проби по фланга и се отчете с асистенция към Лукаку, за когото не бе проблем отблизо да направи - 1:1. Все пак в 58-ата минута Каканиклич вкара победното попадение за Фулъм, след като бе изведен отлично от Брайън Руис, а след това се обърна и прати кълбото покрай Фостър за крайното 1:2.

До края на срещата нов гол не падна, а Димитър Бербатов остана на терена почти до последния съдийски сигнал (той бе сменен в добавеното време на срещата).

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
138