Сити ще обжалва картона на Насри


Н. Гавазов

Сити ще обжалва картона на Насри

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини изрази недоумението си от червения картон на Самир Насри във вчерашната среща против Норич и заяви, че клуба ще подаде апелация срещу решението на арбитъра. Както е известно, французинът изпадна в ярост от грубия шпагат на защитника на Норич Себастиан Басонг и се опита да удари с глава противника. В резултат рефера Майк Джонс показа червен картон на Насри, което много разстрои Манчини.

„Червеният картон промени мача. Без него щяхме да спечелим срещата без всякакви проблеми. В десет човека срещу Норич бе много трудно - те имат добър отбор. Показахме, че имаме намерение да се борим за титлата и нямаме намерение с лекота да я отстъпим", заяви Манчини за ESPN.

„Това не беше за червен картон. Не разбирам, поради каква причина страничния рефер посъветва главния съдия да покаже червен картон. Двамата футболисти си допряха главите и ако изгониш единия, трябва да направиш същото и с другия. Голяма отговорност за случилото се лежи на страничния рефер. Това е неправилно решение, аз не мога да повярвам какво стана. Разбира се, ще подадем апелация", каза още италианецът.

 

  Сподели
82