Венгер: Необичайно е, че нямаме много контузени


Н. Гавазов

Венгер: Необичайно е, че нямаме много контузени

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е изненадан, че по това време на годината в отбора няма контузени футболисти и всички играчи са здрави. Както е известно, в строя се завърнаха излекувалите различни травми Джак Уилшър, Бакари Саня и Войчех Шчесни, а френският специалист се надява, че в скоро време лазарета ще напуснат и Абу Диаби и Андре Сантос.

„Това е необичайно, особено в този период на сезона. Ние се надяваме, че тази тенденция ще продължи, защото е важно през януари да бъдем с пълен отбор, заради участието на Жервиньо в Купата на африканските нации. Не трябва да имаме никакви нови травми след последния ни мач. Жиру и Росицки очаквам да са на разположение, те бяха болни за срещата с Уигън", цитира Standard думите на Венгер.

Завръщането на Росицки бе приветствано и от неговия съотборник Санти Касорла.

„Мисля, че Росицки е невероятен играч, едва сега започнах да играя с него, защото той дълго време беше контузен. Той е много добър и се надявам да се разбираме много добре двамата, така както го правим по време на тренировки. Надявам се да се насладим на много добри моменти с него на терена", каза от своя страна Касорла.

 

  Сподели
141