Отрязаха парите на Манчини за трансфери


Н. Гавазов

Отрязаха парите на Манчини за трансфери

Ръководството на Манчестър Сити е съобщило на мениджъра на тима Роберто Манчини, че той ще разполага с ограничен бюджет за трансфери през зимния трансферен прозорец. Тази новина едва ли ще се хареса на италианския специалист, който няколко пъти през есента намекна, че „гражданите" имат нужда от покупката на няколко класни футболисти, което ще даде повече шансове на отбора да защити титлата си.

Според информация на Goal.com, собствениците на клуба са недоволни от последните резултати на тима в Шампионска лига и Висшата лига на Англия, което е довело до решението да не се правят гръмки покупки.

Единственият футболист, който ще бъде закупен през зимата е полузащитника на Малага Иско, чиято трансферна стойност се оценява на около 17.5 милиона евро.

Това веднага доведе до появата на слухове, че това ще е последният сезон на Манчини на „Етихад Стейдиъм". По всичко изглежда, че италианецът се е изчерпал напълно и не е в състояние да мобилизира играчите си да покажат играта си от миналата година.

 

  Сподели
108