Челси посочва вратата и на Тери


Н. Гавазов

Челси посочва вратата и на Тери

Британските средства за масова информация твърдят, че Джон Тери ще стане третият и последен футболист, който ще усети върху себе си гнева на собственика на Челси Роман Абрамович и няма да получи нов договор след изтичане на сега действащото съглашение, което е подписано до лятото 2014 година.

Цялата работа според Daily Star е в това, че руският олигарх не е простил на Тери, както и на другите двама опитни футболисти - Дидие Дрогба и Франк Лампард за подмолната работа срещу Андре Вилаш-Боаш, който беше закупен от Порто за немалка сума.

Докато Тери лекува травмата на коляното си, неговият агент се опитал да опипа почвата относно продължаване на договора, но получил категоричен отказ от висшето ръководство на Челси: Джон не влиза в плановете на Абрамович заради възрастта си и заради все още голямото си влияние в съблекалнята.

Същата история изглежда се случва и с Ашли Коул, на когото умишлено е предложен неизгоден договор със значително намаляване на заплатата. Футболистът е отклонил предложението и повече никой не го е търсил за възобновяване на преговорите - следващото лято английският национал най-вероятно ще се отправи към ПСЖ, където го чака щедро възнаграждение.

 

  Сподели
68