Манчини: Съдията не беше изтрезнял от Коледа


Н. Гавазов

Манчини: Съдията не беше изтрезнял от Коледа

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини коментира поражението в срещата от 19-я кръг на Висшата лига на Англия от Съндърланд и също така изрази недоволството си от работата на съдиите в мача. Както е известно, след днешните резултати в Премиършип, „гражданите" позволиха на своя конкурент от Манчестър Юнайтед да увеличи дистанцията на седем точки в класирането.

„Получава се една и съща история за нас в Съндърланд всяка година - повече нямаме намерение да идваме тук. Впрочем, миналата година не победихме Съндърланд, но спечелихме титлата. Важно е нашите нападатели да започнат да вкарват повече голове. Понякога прекалено много играем с едно докосване. През първото полувреме изпуснахме 5-6 чисти голови положения. Все някога трябва да започнем да вкарваме и първи - не може само да обръщаме резултата", заяви Манчини за ВВС.

Малко след това италианският специалист отговори и на въпрос на ITV за съдийството и по-специално коментира гола на домакините, който дойде когато играч н Сити лежеше на тревата.

„Може би трябваше да покажат на Сабалета червен картон? Попитайте съдията, защо не видя нарушение в тази ситуация. Предполагам, че все още не е изтрезнял след Коледа", каза италианецът, който заради тези свои думи сега рискува да си навлече и гнева на Футболната асоциация на Англия.

 

  Сподели
124