Бербо с гол на Коледа, но Фулъм изпусна победата (видео)


В. Мухарски

Бербо с гол на Коледа, но Фулъм изпусна победата (видео)

Фулъм не успя да победи Саутхамптън, като двата тима завършиха наравно - 1:1 в коледния кръг от надпреварата в Премиър лийг. Домакините бяха по-активни през първата част и заслужено водеха в резултата след 45 минути игра. След почивката "светците" владееха повече топката и стигнаха до изравнително попадение, макар то да бе факт от наказателен удар.

Митко Бербатов даде аванс на Фулъм в 8-ата минута. Българинът засече отблизо центриране на Саша Рийтер, при което вратаря на гостите Келвин Дейвис не успя да се намеси добре. След попадението Бербо съблече фланелката, под която имаше друга с надпис: "Запазете спокойствие и ми подавайте топката". За това си действие той получи и жълт картон.

В началото на втората част Пънчиън бе близо до попадение, но без резултат. Все пак Рики Ламбърт изравни от дузпа пет минути преди края на редовното време, която бе отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на Фулъм.

Малко по-късно Рамирес стреля много силно, Шварцер първо изпусна топката, но все пак успя да я хване на голлинията и не допусна да се стигне до пълен обрат в срещата. Малко по-късно шанс се отвори и пред домакините, но Сидуел нямаше късмет при завършващия удар. Така двата тима си поделиха по точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
109