Торес готов да се бори с Фалкао за титулярното си място


Н. Гавазов

Торес готов да се бори с Фалкао за титулярното си място

Мениджърът на Челси Рафа Бенитес заяви, че Фернандо Торес напълно подкрепя инициативата на клуба за привличане на нападател през януари и е готов да се сражава за своето място я стартовия състав. Както е известно, до заминаването на Дидие Дрогба за Китай Фернандо Торес се намираше в сянката на ивоариеца, но ако трябва да се вярва на думите на Бенитес, сега бившият футболист на Ливърпул не се бои от нова конкуренция.

В света на днешната новина, че Даниел Стъридж преминава на „Анфийлд" е почти сигурно, че Челси ще закупи нападател през януари и то от световна класа. Торес обаче е готов да се бори за мястото си в стартовия състав, дори това да бъде срещу Радамел Фалкао, който е спряган за трансфер на "Страмфорд Бридж".

„Фернандо знае, че ни трябва конкуренция на тази позиция. През януари проблема винаги е един и същ: Кой ще вземем? Кой играч е достъпен и кой играч е достатъчно добър, за да бъде в отбор от топ-ниво. Не е толкова лесно. Но мисля, че януари ще донесе позитивни новини за всички. Фернандо е готов да се сражава за своята позиция. Той няма никакви проблеми, защото е уверен в себе си и сега вече получава удоволствие от своята игра", заяви Бенитес за Sky Sports.

 

  Сподели
77