Челси е разделен на лагери?


Н. Гавазов

Челси е разделен на лагери?

Отборът на Челси е разделен на лагери, прави своя извод UOL Esporte, позовавайки се на интервюто на 18-годишният нападател на „аристократите" Лукас Пиасон. След вчерашното поражение във финала на Световното клубно първенство младият футболист подложи на критика всички свои съотборници, освен бразилските си колеги, които според него са направили всичко възможно за евентуален успех на европейския шампион.

„Липсваше ни желание да станем шампиони. Единствено Луис и Рамирес показаха характер и поради това те бяха тъжни след поражението. Това е неприемливо, че отборът излезе на терена без желание да спечели. Аз не го разбирам това. Погледнете как се държа Луис след мача, как тъжеше, същото беше и с Рамирес, който бе признат за един от най-добрите играчи на турнира. Точно те искаха да победят, но не и останалите", заяви Пиасон.

Любопитното е, че след като интервюто се появи на бял свят, на страницата на 18-годищния футболист в Twitter се появи следното съобщение: „ Никога не съм говорил каквото и да е било за моите съотборници, още повече, че съм само на 18 и тепърва ще придобивам опит".

 

  Сподели
98