Манчестър Юнайтед с уверена победа над Съндърланд (видео)


И. Ангелов

Манчестър Юнайтед с уверена победа над Съндърланд (видео)

Отборът на Манчестър Юнайтед не загуби от Съндърланд в 13-та поредна година, като срещу един от любимите си опоненти тима постигна победа с 3:1 у дома си. В срещата видяхме и завръщането на капитана на "Червените дяволи" - Неманя Видич, обратно в игра. Той се появи като резерва и голът на гостите падна по време на неговия престой в игра.

Още в 16-ата минута Робин ван Перси откри резултата. След опит за центриране на Ашли Йънг и лоши действия в отбрана на О'Шей, топката се оказа във владение на холандеца в наказателното поле и той не сгреши от близо. В 19-ата минута Том Клевърли вкара красив гол след добра комбинация с Майкъл Карик.

Уейн Рууни опита да добави гол на няколко пъти, но веднъж негов акробатичен удар облиза гредата, а на втория си опит отново горната греда спаси гостите. В 59-ата минута обаче от непосредствена близост той не сгреши, след като Робин ван Перси игра прекрасно в наказателното поле и му предостави чудесна топка.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Фрейзър Кембъл се отбеляза с глава след центриране на Сесеньон в 72-ата минута и така "Червените дяволи" отново не постигнаха чиста мрежа. В крайна сметка обаче тяхната задача бе свършена.

1.   Ман Юнайтед




42т.
2.   Ман Сити




36
3.   Челси




29
4.   Евертън




27
5.   Тотнъм




26

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
257