Венгер вярва, че Арсенал може да настигне Манчестър Юнайтед


Н. Гавазов

Венгер вярва, че Арсенал може да настигне Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е убеден, че воденият от него отбор може да преодолее пропастта от двата манчестърски тима и да завърши сезона на върха във Висшата лига. Французинът смята, че дефицитът от 15 точки между „артилеристите" и лидера Юнайтед не е непреодолим, след като Арсенал се отърси от домакинската си загуба срещу Суонзи седмица по-рано, побеждавайки УБА през уикенда, което ги изкачи на седмо място в класирането.

„Дербито в Манчестър премина на много добро ниво и аз мисля, че равенството беше много добър резултат. Сити реагира с два гола, да и мача започнаха по-силно, но Юнайтед показа своята убийствена атака", заяви Венгер за официалния сайт на Арсенал.

„Останалите мачове през уикенда също се получиха много интересни. Това означава, че стабилността позволява да се бориш за високите места в класирането. Към момента е много важно стабилно да получаваме необходимите резултати. Изоставането от върха е голямо, но не е толкова голямо, че да си мислим всичко за приключило", каза още наставникът на Арсенал.

 

  Сподели
146