Евра: Не се шегувам, всички трябва да се страхуваме от гнева на Сър Алекс


Н. Гавазов

Евра: Не се шегувам, всички трябва да се страхуваме от гнева на Сър Алекс

Френският защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разказа колко много се бои от гнева на Сър Алекс. Бранителят също така предупреди колегите си, че ако този път титлата не бъде спечелена, те рискуват да си навлекат гнева на шотландския специалист. Както е известно, през миналия сезон „червените дяволи" имаха преднина от 8 точки пред Сити, но в последните шест кръга на първенството във Висшата лига загубиха преимуществото си.

Евра смята, че след победата над Сити в неделя и аванса от 6 точки пред „гражданите" борбата за титлата трябва задължително да бъде спечелена.

„Сега се откъснахме на шест точки, но това не е гаранция за успех. През миналата година ние се намирахме на осем точки от второто място, но изпуснахме титлата. Ще бъда откровен и ще призная, че това оказва натиск върху отбора", заяви Евра за ВВС.

„Предполагам, че Сър Алекс ще ни изгони всичките, ако не спечелим титлата през този сезон. Аз не се шегувам, той може да го направи, аз лично се страхувам от неговия гняв, той е неукротим в това отношение. Това няма да е смешно за никого - нито за феновете, нито за самите футболисти. Важното е да изиграем добре следващият си мач. След победата над Сити трябва да покажем, че сме забравили тази среща и да продължаваме да работим добре", каза още капитанът на Юнайтед.

 

  Сподели
69