Стъридж не е предявявал искания към Ливърпул


Н. Гавазов

Стъридж не е предявявал искания към Ливърпул

Представителите на нападателя на Челси Даниел Стъридж опровергаха информацията за това, че техният клиент е поискал от потенциалния си работодател от Ливърпул определена работна заплата и позиция на терена. Както е известно, предполага се, че през зимния трансферен прозорец „червените" ще направят официално предложение за Стъридж, който продължава да бъде недоволен от своето положение на „Стамфорд Бридж".

През лятото Ливърпул не успя да доведе Даниел на „Анфийлд" и сега мърсисайдци се готвят за втори опит. Във връзка с това се появиха информации в някои британски издания, че нападателя е поискал от „червените" заплата в размер на 80 000 паунда на седмица и гарантирано място на поста централен нападател.

Според представителя на Стъридж, тези съобщения не отговарят на истината.

„Даниел не вади на показа своите неща. Също така, той не е предявявал никакви искания по отношение на заплата или позицията, на която иска да играе. Всеки контракт между клуба и играча се сключва преди всичко по взаимно съгласие", се казва в официално заявление на представителя на Стъридж.

 

  Сподели
146