Венгер отложи преговорите за нов договор


Н. Гавазов

Венгер отложи преговорите за нов договор

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер съобщи на ръководството на клуба, че няма да започне преговори за нов договор преди края на настоящия сезон. През следващото лято французинът ще се окаже в ситуация, в която бяха няколко негови бивши футболисти, които в последната година на своите контракти се замислиха за други варианти за продължаване на кариерите си.

Както информира Goal.com., Венгер е отклонил предложението на своите шефове за започване на преговори за продължаване на сътрудничеството. Арсен смята, че не е правилно да обсъжда своето бъдеще на фона на един труден период за тима през настоящия сезон.

„Ако вие ме попитате за моето бъдеще, аз мога да ви дам само един отговор - винаги съм уважавал своите договор. Това е всичко", призна Венгер.

63-годишният специалист е вторият най-заплатен мениджър във Висшата лига на Англия, отстъпвайки единствено на Сър Алекс от Манчестър Юнайтед. Независимо от седемгодишната суша без трофеи, ръководството на Арсенал напълно се доверява на своя мениджър, благодарение на когото всяка година в касите на „артилеристите" влизат милиони.

 

  Сподели
100