Агент на ФИФА: Гуардиола вече се договори с Манчестър Сити


Н. Гавазов

Агент на ФИФА: Гуардиола вече се договори с Манчестър Сити

Агентът на ФИФА Франсоа Гаярдо заяви, че испанският треньор Хосеп Гуардиола вече е подписал предварително съглашение с Манчестър Сити. Както е известно, специалистът напусна Барселона през лятото, решавайки да си почине от футбола в следващите 12 месеца. Според думите на представителя на треньора, неговият клиент е готов да започне преговори за своето трудоустрояване след Нова година.

Сега обаче се появи информация за това, че Гуардиола вече е постигнал договореност със Сити, където на висши директорски длъжности работят бившите колеги от Барселона Чики Бегиристайн и Феран Сориано.

„Гуардиола вече подписа предварителен договор с Манчестър Сити. Изобщо не е важно, дали Милан ще му направи някакво предложение", заяви Гаярдо.

Агентът също така заяви, че на новото си работно място Гуардиола смята да привлече футболисти от Барселона, с цел укрепване на английския шампион.

„Това ще бъдат предложения, които ще разтърсят съзнанието ви. На мястото на Барселона аз бих се безпокоил за това", каза още агентът.

 

  Сподели
85