Венгер: Няма да придаваме значение на реакциите на феновете


Н. Гавазов

Венгер: Няма да придаваме значение на реакциите на феновете

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че неговите управленчески способности продължават да се намират на същото високо ниво, както по време на сезона, в който „артилеристите" станаха шампиони на Висшата лига без нито едно поражение.

В събота възпитаниците на французина не успяха да победят Астън Вила и върху мениджъра се изсипа цяла порция от критики от собствените фенове.

Тази вечер Арсенал гостува на Евертън в среща от 14-я кръг на Премиършип и преди този мач Венгер призова запалянковците да останат реалистични, когато става дума за оценка на възможностите на техния любим отбор.

„През миналия сезон финиширахме трети и аз не мисля, че с този състав бяхме способни на нещо повече. Но аз съм горд с тези резултати. Навремето спечелихме Висшата лига без да допуснем нито един гол и подобно нещо не е успявал да постигне нито един отбор. Едва ли някога този резултат ще бъде надминат. В края на сезона имам намерение да застана пред огледалото и да се попитам: „Направих ли всичко, каквото можах? Това е всичко", сподели Венгер на брифинга преди мача.

„Трябва да отбележа, че средствата за масова информация изказват най-емоционалните мнения, за да бъдат по-интересни и да се продават повече. Няма да придаваме прекалено голямо значение на реакциите на запалянковците по време на съботния мач. Нашата работа е съсредоточена единствено на футболния терен", каза още французинът.

 

  Сподели
167