Венгер се ядоса на журналистите


Н. Гавазов

Венгер се ядоса на журналистите

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер коментира язвителните викове на феновете на „артилеристите" по свой адрес по време на среща с Астън Вила вчера. Както е известно, двата отбора не предложиха нищо интересно на зрителните и закономерно завършиха при резултат 0:0. Любопитният момент на стадиона в Бирмингам беше факта, че за втори път от началото сезона запалянковците на лондонския клуб не издигнаха плакати в подкрепа на френският специалист, а в края на мача дори започнаха да освиркват Венгер, когато Жиру беше заменен с Франсис Кокелен. От трибуните дори се чуха възгласи: „Ти вече не знаеш, какво правиш!".

„Аз нямам намерение да коментира. Върша си работата в името на клуба и се старая с всички сили за това нещо. Съдете за това сами. Правя наистина всичко, каквото мога. Дали ме притесняват виковете? Слушайте, аз вече 30 години работя на най-високо ниво и сега трябва да се налага да ви убеждавам, че аз съм способен да управлявам един отбор? Вие колко мача имате като треньор на един отбор? Обещавам ви, че ако проведете дори един, аз лично ще седя на трибуните и ще скандирам тези викове", заяви Венгер за Standard.

„Защо замених Жиру? Нямам намерение да обяснявам всяко едно свое решение. Всички вие сте били много велики треньори! В това се убеждавам всеки ден, четейки вестниците ви", изпусна си нервите наставника на Арсенал.

  Сподели
73