Торес бил пред трансфер в Манчестър Сити


А. Йорданов

Торес бил пред трансфер в Манчестър Сити

Нападателят на Челси Фернандо Торес е бил пред трансфер преди две години в Манчестър Сити. Както е известно, през 2010 година Хлапето акостира в Лондон от Алтетико (Мадрид) срещу 50 милиона паунда.

Наставникът на "гражданите" Роберто Манчини разкри, че преди две години е искал да доведе Торес на "Етихад", но високата трансферна сума му е попречила да го стори. Италианският специалист разкри, че винаги му е бил фен.

"Дали се интересуваме от Торес? Да, преди две години. Имаше момент, в който бяхме готови да го вземем, но цената му ни отказа и решихме да купим други играчи".

"Вместо Торес взехме Един Джеко. Той е силен във въздуха и е различен от Фернандо". Откакто Торес е на "Стамфорд Бридж", той има 19 гола в 87 мача, докато босненецът е вкарал 32 попадения в 81 срещи.

Манчини смята, че след като Рафаел Бенитес пое "сините", формата на Торес ще се върне. "Аз мисля, че той ще започне да вкарва. След трансфера си от Ливърпул, имаше проблем с обтелязването и за мен това беше изненада. Да не забравяме, че вкара и важни голове в Шампионската лига".

"За мен е добър футболист. Всеки играч има трудни моменти в своята кариера", завърши бившият трениор на Интер пред "Сън".

  Сподели
208