Реднап: В КПР ни предстои напрегната работа


Н. Гавазов

Реднап: В КПР ни предстои напрегната работа

Хари Реднап потвърди, че назначаването му за нов мениджър на Куинс Парк Рейнджърс е много близко. Както е известно, ръководството на лондончани уволни досегашния наставник на отбора Марк Хюз и започна преговори с Реднап. Според информациите, специалистът ще оглави КПР след днешния мач на отбора на „Олд Трафорд", а официалното му назначаване ще бъде обявено в понеделник.

„Искам да тренирам КПР. Не мисля, че ще възникнат някакви проблеми. Предстои ни напрегната работа, но за мен това е предизвикателство. Трудно е да си представя по-трудна задача, от тази, която очаква новия мениджър на КПР. Отборът има само 4 точки на този стадии на шампионата", заяви Реднап за ВВС.

„Мачът с Юнайтед? Да, смятам да гледам играта, защото не съм наблюдавал КПР на живо. Единствено по телевизора съм ги следял, така че искам да ги гледам на живо", каза още специалистът.

„Това предизвикателство ми напомня за времето, когато поех Портсмут. Върнах се там, отборът отчаяно се сражаваше за оцеляване и успяхме да променим ситуацията. Харесваше ми това време. Да се надяваме, че ще може да направим същото и в КПР - двата отбора много си приличат. Тук стадионът е голям, има фантастични фенове, които могат да помогнат на отбора да побеждава. КПР притежава силни играчи. Надявам се, че ще оправим нещата, въпреки актива от 4 точки", завърши Реднап.

 

  Сподели
75