Бейл: Настроението в отбора е равно на нула


Н. Гавазов

Бейл: Настроението в отбора е равно на нула

Полузащитникът на Тотнъм Гарет Бейл коментира поражението в срещата с Арсенал в рамките на 12-я кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, „шпорите" започнаха зашеметяващо двубоя и още в 10-та минута Адебайор изведе своите напред в резултата. Червеният картон на нападателя обаче обърна нещата с главата надолу и оставяйки с човек по-малко, Тотнъм стана лесна жертва за своите съперници.

„Започнахме добре, контролирахме събитията и след бързия гол бяхме уверени, че останалата част от срещата ще премине под наша диктовка и дори, че може да вкараме още попадения. Това, което след това се случи е голямо разочарование за нас. Но момчетата показаха, че имат боен дух. Борехме сме и отбивахме всяка атака и при всяка възможност се стараехме да търсим своя шанс в атака", заяви Бейл за Standard.

„Разбира се, Адебайор силно преживява изгонването си. Неговото настроение е близо до нулата. Да, същото може да се каже и за останалите момчета. Но трябва да излезем от тази яма и отново да започнем да побеждаваме", каза още уелският национал.

 

  Сподели
80