Кагава пропуска още един месец


Н. Гавазов

Кагава пропуска още един месец

Сър Алекс потвърди, че Шинджи Кагава остава още месец в лазарета. Полузащитникът на Юнайтед е извън строя след контузията, която получи срещу Брага на „Олд Трафорд" миналия месец. Първоначално наставникът на „червените дяволи" заяви, че очаква японеца да се завърни в игра след четири или пет седмици.

Говорейки преди утрешната среща с Галатасарай в Истанбул, Сър Алекс призна, че контузията на Кагава е по-сериозна от очакваното.

„Напредъкът му е много бавен. Той не се занимава с нищо странично и вероятно ще остане извън терена още четири седмици", призна Сър Фъргюсън.

Това означава, че Кагава няма да се появи в игра преди Коледа, което не е добре, имайки предвид силата на конкурентите за титлата. 23-годишният футболист направи впечатляващ старт на кариерата си в Юнайтед след идването си от Борусия Дортмунд през лятото. С два гола в първите си осем мача Кагава предложи на Сър Алекс допълнителни атакуващи опции, но ето, че наставника на „червените дяволи" няма да може да разчита на своя футболист в следващите срещи на тима от Висшата лига против КПР, Уест Хем, Рединг, Манчестър Сити и Съндърланд.

 

  Сподели
71