Газидис: Арсенал ще направи голяма крачка напред


Н. Гавазов

Газидис: Арсенал ще направи голяма крачка напред

Изпълнителният директор на Арсенал Иван Газидис заяви, че съвсем скоро „артилеристите" ще направят голяма крачка напред и ще могат да си съперничат с най-добрите отбори в света. В последно време Газидис загуби доверието на много от феновете на Арсенал - вместо да се бори за трофеи, отборът продава най-добрите си играчи, съсредоточавайки се върху това да печели пари, вместо купи.

Самият Газидис смята, че Арсенал наистина преживява труден период, който съвсем скоро ще приключи.

„Ние се намираме близо до завършване на някои комерсиални контракти, подписани п време на строителството на новия стадион. Преподписването на тези договори ще ни позволи да влезем в числото на петте най-добри клубове в света", заяви Газидис за ВВС.

„Когато това се случи, ние ще направим следващата си крачка, благодарение на непосредственото използване на нашия нов стадион. Временно този проект ни донесе немалко затруднения, но ние стабилно се намираме в числото на елитните клубове в Европа в продължение на десет години", каза още босът.

„За мен е очевидно, че в скоро време ще може да влезем в числото на петте клуба в света по равнище на доходите и ще се намираме във фантастично положение", допълва Газидис.

 

  Сподели
168