Сър Алекс: Уважавам Норич и Крис Хютън


Н. Гавазов

Сър Алекс: Уважавам Норич и Крис Хютън

В навечерието на съботния мач на „Кароу Роуд", Сър Алекс заяви, че много уважава Норич и мениджъра на клуба Крис Хютън, на който не е никак леко, заменяйки Пол Ламбърт на треньорския мостик. В момента обаче нещата за „канарчетата" не са толкова лоши, за което свидетелства победата над Арсенал в мач, който е пети подред без поражение за Норич.

Всичко това означава, че „червените дяволи" ще се изправят срещу един силен съперник. Последната среща между двата тима беше спечелена от вицешампиона благодарение на попадението на Райън Гигс в края на мача.

„Този мач беше много труден и добре го помня. Сами виждате по какъв начин Норич игра срещу Асренал. Много уважавам Крис Хютън и смятам, че той свърши отлична работа в Бирмингам и Нюкасъл. Мачът с Арсенал показа, че с идването на Крис на поста мениджър на Норич, отборът благополучно излезе от кризата и върви напред", заяви Сър Алекс за Magic 1152.

„Когато в един тим идва нов наставник, всичко се променя. Тук става дума за нов режим на тренировки и други идеи за използване на играчите. Крис овладя ситуацията в тима. Истината е, че се надявам в нашия мач неговата система да се провали, но така или иначе Норич игра великолепно срещу Арсенал", каза още шотландеца.

„Помня, че миналата година те постоянно изпращаха топката към Холт. Пилкингтън игра на левия фланг. Той, както и Дейвид Фокс тренираха в нашата академия. Добре познавам Фокс, но за Пилкингтън не мога да се сетя. Добре играхме през първото полувреме, но те не преставаха да ни обстрелват. След почивката Норич засили натиска си и вкара гол. Но аз смятам, че заслужавахме победата", завършва Сър Алекс.

 

  Сподели
69