Челси победи Юнайтед в мач с 9 гола (видео)


И. Ангелов

Челси победи Юнайтед в мач с 9 гола (видео)

Отборът на Челси прие Манчестър Юнайтед в Капитал Уан Къп днес, като домакините успяха да надделеят в този двубой с 5:4 след продължения. За гостите обаче само Рафаел бе име от титулярния състав, докато за "сините" от Лондон видяхме Чех, Кейхил, Луис, Микел, Рамирес, Оскар, Азар и Мата.

По подобие на първата среща между двата тима Юнайтед поведе рано. Райън Гигс вкара след асистенция на Андерсон, който се възползва от грешка в отбраната на домакините в 22-ата минута.

В 31-ата минута Давид Луис вкара дузпа, след като Виктор Моузес бе повален от Бютнер в наказателното поле. В 43-ата минута Чичарито вкара своя 6-ти гол срещу Челси в кариерата (от 9 мача). Отново тук Андерсон асистира, след като Рафаел отне топката на Давид Луис в центъра и организира атаката.

През втората част Гари Кейхил вкара рано - в 52-ата минута след корнер на Мата. В 59-ата минута Нани навлезе в наказателното поле и деликатно прехвърли Чех, но тук Андерсон грабна трета асистенция по брилиантен начин.

В самия край на срещата - 90 минута, бе отсъдена и нова дузпа за домакините, реализирана от Азар. Той прати срещата в продължения, където в 97-ата минута Даниел Стъридж вкара след много лоша изява в отбраната на Юнайтед и така донесе победата на своите. 4 минути преди края Рамирес се разписа след една контра, в която отбраната на гостите отново бе хваната неподготвена.

Минута преди края на продълженията Юнайтед получи шанса да бие дузпа и Райън Гигс върна гол за 5:4, но до повече не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
106