Мойс: Суарес има късмет, че завърши мача


Н. Гавазов

Мойс: Суарес има късмет, че завърши мача

Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс призна, че е бил готов да повтори стила на празнуване на гола от страна на нападателя на Ливърпул Луис Суарес, ако неговият отбор е успял да вкара победен гол. Както е известно, във вчерашния мач между двата градски съперника уругваеца откри резултата и отпразнува попадението си пред резервната скамейка на „карамелите" . Луис демонстративно се хвърли на земята по начин, за който постоянно е обвиняван, че симулира.

Няколко часа преди мърсисайдското дерби, наставникът на Евертън заяви, че Суарес може да реши изхода на всеки мач, но не с футболни методи. След вчерашния двубой Мойс призна, че е впечатлен от стила на празнуване на гола на уругваеца.

„Мисля, че това беше великолепно от негова страна. Лично на мен много ми хареса и честно казано, ако бяхме вкарали гол, щях да празнувам по същия начин. Струва ми се обаче, че на Суарес много му провървя, че остана терена до последния съдийски сигнал. Нарушението му срещу Дистен си е чист червен картон", каза Мойс за The Telegraph.

 

  Сподели
73