Юнайтед надви 9 от Челси на Стамфорд Бридж (видео)


И. Ангелов

Юнайтед надви 9 от Челси на Стамфорд Бридж (видео)

Отборът на Манчестър Юнайтед пребори статистиката и победи за първи път от 11 срещи на "Стамфорд Бридж". Това стана с 3:2, но не и преди да бъдат изгонени Бранислав Иванович и Фернандо Торес. Гостите започнаха силно, но Челси изравни и победният гол падна едва след изгонването на играчите.

Челси отстъпи в първата половина на първото полувреме и получи два гола. Първо в 4-ата минута Рууни центрира добре за Ван Перси, който стреля в гредата, топката се отклони, удари Давид Луис и влетя като автогол в неговата врата. В 12-ата минута пък Антонио Валенсия центрира прекрасно за гол на Робин ван Перси с едно докосване.

Челси се окопити към края на тази част и стигна до гол от Хуан Мата, който вкара от пряк-свободен удар по прекрасен начин в 44-ата минута. През втората част Рамирес вкара в 53-ата минута с глава след центриране на Оскар. В 63-ата минута Иванович бе изгонен, след като извърши нарушение като последен човек срещу Ашли Йънг.

Фернандо Торес бе изгонен в 68-ата минута за втори жълт картон, който му бе даден за симулация. След този момент в игра се появи Хавиер Ернандес - Чичарито. Той успя да вкара в 75-ата минута след едно разбъркване, в което той бе в засада, но това не бе забелязано от страничния съдия. За гола асистира Рафаел.

По този начин Манчестър Юнайтед се настанява на точка от върха и Челси. Челси има 22 точки, а Манчестър Сити и Юнайтед по 21.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
178