Кагава: Имам нужда от адаптация


Н. Гавазов

Кагава: Имам нужда от адаптация

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Шинджи Кагава не е много доволен от играта, която демонстрира от момента на пристигането си на „Олд Трафорд" от Борусия Дортмунд. Японският полузащитник призна, че все още не е свикнал с новия шампионат и има нужда от още време за адаптация.

„Честно казано, аз не мисля, че съм си осигурил място в стартовия състав. Нямам нито един мач, в който да се чувствам удовлетворен. Усещам, че имам нужда от време, за да се влея както трябва в отбора. Това е съдбата на всички играчи, които играят за големи клубове и аз се старая да мисля позитивно", заяви Кагава за Kyodo News.

23-годишният футболист усърдно работи над своята физическа форма, но смята, че не по-малко важно е да подобри общуването си със своите съотборници.

„Трябва да общувам с останалите футболисти и тогава ще мога качествено да координирам своите действия в ситуации, когато искам да получа топката и други подобни моменти. Освен това е много важно да покажа всички свои силни страни. Когато еди играч демонстрира резултати, той получава и нужното доверие", допълва японецът.

  Сподели
89