Роджърс: Нямам рецепта за бърз успех


Н. Гавазов

Роджърс: Нямам рецепта за бърз успех

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че той няма рецепта, която бързо да излекува „червените" и да направи от мърсисайдци онази страшна сила отпреди няколко години. Както е известно, днес на „Анфийлд" пристига Рединг - клубът, където Роджърс прекара само шест месеца. Наставникът на Ливърпул ще се опита да запише срещу бившия си тим първа домакинска победа, която според него няма да дойде лесно, а за бъдещите успехи ще е нужно повече време.

„Същността на футбола са резултатите. Това е нормално, но има два пътя. Може да инвестираш астрономична сума пари и ще направиш по този начин голяма крачка напред, а другият вариант е да растеш сам, бавно и строейки собствената си игра. В момента се занимаваме именно с това - градим отбор. Но това са реалностите и в момента не разполагам с рецепта за бързи успехи", заяви Роджърс за Absolute Radio.

„Мачът с Рединг? Труден ще бъде, защото това е много компактен отбор, който не се съобразява с имена. Вярно е, че нямат победа, но са без загуба в два поредни мача", каза още наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
78