Оуен се заканва на Юнайтед


Н. Гавазов

Оуен се заканва на Юнайтед

Нападателят на Стоук Сити Майкъл Оуен се надява да набере добра форма по време на паузата свързана с участието на националните отбори в квалификациите за класиране за Мондиал 2014 и след това да вземе участие в срещата със своя бивш отбор Манчестър Юнайтед на 20 октомври.

Както е известно, през уикенда „грънчарите" се срещнаха с друг бивш тим на Оуен - Ливърпул, но мачът се разви така, че Майкъл не успя да вземе участие в срещата.

Изпускайки тази възможност, сега Оуен се надява добре да поработи върху формата си през следващите десет дни и след това да получи шанс за изява на „Олд Трафорд".

„С нетърпение очаквах тези мачове. Гостуванията на Ливърпул и Юнайтед обещават да направят октомври много интересен месец. За съжаление, аз пропуснах първата визита, но за това пък отчаяно се готвя за втората. Към момента е трудно да намериш титулярно място в отбора, защото момчетата се борят със зъби и нокти за позициите си, но моята форма се подобрява и аз предвкусвам изпитанията, които ми предстоят", каза Оуен за Sky Sports.

 

  Сподели
81