Арсенал предупреди Уолкът за новия му договор


Н. Гавазов

Арсенал предупреди Уолкът за новия му договор

Президентът на Арсенал Питър Хил-Ууд заяви, че неговият клуб не възнамерява да нарушава структурите на заплатите заради задържането в отбора на Тео Уолкът. Към момента ръководството на „артилеристите" все още не е успяло да се договори с Уолкът за продължаване на сътрудничеството с играча, макар че сега действащият контракт на Тео да изтича в края на сегашния сезон.

„Ние имаме собствена структура на заплатите и нямаме намерение да я нарушаваме за когото и да е било. Направихме предложение, което смятаме за приемливо и точка. Смятаме, че това е достойно предложение. Към момента неговите представители все още беседват с нас и ние се надяваме, че ще ни се отдаде да се договорим. Не ме питайте за някакви срокове, защото нямам никаква идея", сподели Хил-Ууд.

„Надявам се, че той ще се съгласи да подпише с нас договор. Ще е жалко, ако това не се случи, но в наше време заплатите на играчите не подлежат на никакъв контрол, а голям брой играчи стават жертва на лоши съвети", каза още босът на Арсенал.

 

  Сподели
177