Сър Алекс: Това е най-добрият ни мач от началото на сезона


Н. Гавазов

Сър Алекс: Това е най-добрият ни мач от началото на сезона

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън определи днешния мач с Нюкасъл като най-добър от началото на сезона. Бързите голове на Джони Еванс и Патрис Евра, а също така и разкошният удар на Том Клевърли през второто полувреме обезпечиха на „червените дяволи" класическа победа, но шотландският специалист е щастлив не само от резултата, но и от качеството на играта.

„Съгласен съм, че това беше нашият най-добър мач от началото на сезона. Мисля, че това наистина е така. Да, второто полувреме срещу Тотнъм беше великолепно, но първата част развали цялата картина. Но днес мисля, че през цялото време демонстрирахме отличен футбол от гледна точка на концентрацията, себераздаването и други неща, които всеки иска да види в отбор-победител", заяви Сър Алекс за ВВС.

„Това е забележителен резултат. За да дойдеш тук и да победиш с 3:0 толкова мощен и агресивен отбор като Нюкасъл е необходимо да бъдеш уверен, че можеш да покажеш най-добър футбол и да контролираш цялата игра. Ние направихме точно това", каза още шотландският специалист.

 

  Сподели
139