Ашли Коул към ФА: Сбирщина от идиоти


Н. Гавазов

Ашли Коул към ФА: Сбирщина от идиоти

Кариерата на Ашли Коул изглежда в опасност след като днес играчът на Челси отговори по най-изумителен начин на критиките за ролята си в расисткия скандал с Джон Тери. Както е известно, в петък беше публикуван официалният доклад с обосноваването на вината на Джон Тери. Документът разгледа и поведението на Коул, който беше един от главните свидетели по делото в гражданския съд през лятото, а след това и пред независимата комисия към Футболната асоциация.

Според въпросният доклад, Ашли си е променил показанията пред футболните чиновници и е признал, че Фърдинанд вероятно е използвал думата „черен" по време на словесната престрелка с Тери, а всичко това противоречи на показанията от първото му изслушване. В отчета се казва също така, че в комисията са „възникнали значителни съмнения относно заявленията на Коул за това какво той е чул или е можел да чуе" по време на конфликта между двамата футболисти.

Изглежда, че това обвинение в лъжа е вбесило Коул, който на страницата си в Twitter нарече чиновниците от ФА, меко казано „сбор от идиоти" (bunch of twats). При това положение не е изключено самият Ашли да попадне под ударите на ФА,

„Хахаха, отлична работа ФА. Да, разбира се, аз лъгах, сбирщина от идиоти", написа Коул.

 

  Сподели
140