Юнайтед подписва с Микел Силвестър до края на седмицата?


Н. Гавазов

Юнайтед подписва с Микел Силвестър до края на седмицата?

Защитникът Микаел Силвестър може да се присъедини към Манчестър Юнайтед, съобщи ESPN. Както е известно, през миналата седмица французинът получи разрешение от Сър Алекс да тренира с отбора, поддържайки по този начин своята форма. В същото време шотландският специалист сериозно се замисля дали да не предложи контракт на ветерана, ако епидемията с контузените футболисти не започне да отшумява, твърди ESPN.

Днес Юнайтед отлетя за Румъния само с двама здрави централни защитници, при това единият от тях - Джони Еванс - току що се справи с травмата си. Предполага се, че след този мач Сър Алекс ще реши какво да прави с Микел, но след като наставника на „червените дяволи" върна в тима Пол Скоулс, няма да бъде никаква изненада, ако стори това и с французина.

По-рано в своята кариера Силвестър изкара 9 сезона на „Олд Трафорд", вземайки участие в 361 мача и спечели титлата във Висшата лига на Англия пет пъти. През лятото той се раздели с Вердер Бремен и стана свободен агент. Известно време ветерана се намираше на проби в Уест Хем, но не заслужи договор.

 

  Сподели
114