Дните на Нани в Юнайтед са преброени?


Н. Гавазов

Дните на Нани в Юнайтед са преброени?

Дните на Луиш Нани в Манчестър Юнайтед са преброени, това твърди днешната британска преса. Както е известно, португалецът си позволи да удари своя млад съотборник Давиде Петручи след размяна на нелицеприятни думи по време на тренировка на тима. След това Нани повикал 20-годишният италианец в спортната зала, а през това време останалите играчи смятали, че крилото просто иска да разговаря с Давиде относно възникналите разногласия.

Изумлението на останалите обаче било предизвикано от двата шамара, които Нани ударил на нищо не подозиращия Петручи. Съотборниците се намесили и прекратили по-нататъшни неприятности.

В момента Сър Алекс не знае какви дисциплинарни мерки да предприеме към хулигана Нани, който беше заменен на почивката в мача с Ливърпул след бледа игра. Според източници от „Олд Трафорд", шотландецът не само е разгневен на португалеца, но към момента не желае да го вижда и също така е готов да се раздели с него - ако Сър Алекс до този момент е имал някакви съмнения относно своя футболист, сега те са изчезнали напълно.

През лятото Зенит предлагаше 25 милиона паунда за крилото, но сделката се провали поради нереалистичните претенции на Нани относно заплатата си. В същото време крилото поиска от Юнайтед увеличение на заплатата си, но беше отрязан и не е изключено през зимата да напусне „Олд Трафорд".

Очакванията са, че Сър Алекс все пак ще постави Нани в стартовия състав срещу Тотнъм, но само защото Антонио Валенсия е с контузия.

 

  Сподели
275