Вилаш-Боаш: Материята с вратарският пост е много тънка


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Материята с вратарският пост е много тънка

По всичко изглежда, че мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш няма никакво намерение да изглади зародилия се в отбора конфликт около вратарския пост. Както е известно, в началото на месеца португалецът заяви, че Брад Фридъл засега ще бъде титулярен страж, което породи недоволството на привлечения през лятото френски национал Уго Лорис.

Наставникът на „шпорите" също така се сблъска с критиките на някои специалисти, относно своя избор, както и с учудването на старши-треньора на националния отбор на Франция Лоран Блан, а Фабиен Бартез и Брад Фридъл влязоха в словесна битка помежду си.

Днес Вилаш-Боаш за пореден път учуди футболната общественост.

„Вече съобщих на Лорис, че нямам намерение да изпращам Фрудъл сред резервите след един неуспешен мач. Материята е много тънка и към този въпрос трябва да се пристъпва много внимателно. Никога не сме се съмнявали в таланта на Уго, но също така не може да проявим неуважение към вратаря, който играе толкова добре", заяви наставникът на „шпорите" за ВВС.

„В нужния момент ще се върнем към този въпрос. Уго е истински професионалист. Той иска да заеме място на вратата, но преди това ще трябва да спечели конкуренцията. Но скоро ще получи своя шанс", каза още Вилаш-Боаш.

 

  Сподели
153