Вилаш-Боаш: Заслужихме си победата


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Заслужихме си победата

Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш сподели впечатленията си от срещата от четвъртия кръг на Висшата лига на Англия с Рединг, а също така заяви, че никога не е обръщал внимание на критиките по свой адрес. Както е известно, въпреки огромните очаквания към „шпорите", това всъщност беше тяхната първа победа под ръководството на португалския специалист.

„Много съм щастлив. Играчите положиха огромни усилия за да победят в този мач. Те демонстрираха концентрация и поеха отговорността върху себе си. Своята първа победа заслужихме с много труд. Надявам се, че по-нататък нещата ще се подобряват още повече. В този мач започнахме с малка тревога за резултата, но в края на краищата отборът започна да действа безупречно. Футболистите ми изглеждаха толкова уверени, че никакви съмнения не възникнаха за нашата победа. И това е най-важното нещо", сподели след мача Вилаш-Боаш.

„Що се отнася до мен, аз не чувствам никакъв натиск. Думите на Реднап за моята работа? Смятам ги за странни. Всеки специалист си има свой стил и способи за постигане на резултати", допълни португалеца.

 

  Сподели
81