Роджърс се надява на новите скаути на Ливърпул


Н. Гавазов

Роджърс се надява на новите скаути на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс призна, че възлага големи надежди на новите скаути на отбора. Както е известно, в последния ден на трансферния прозорец мърсисайдци не успяха да намерят заместник на Анди Керъл и в момента „червените" имат само двама чисти нападатели, което е сериозен удар по амбициите за добро представяне в турнирите, в които участва.

С надежда, че повече подобен провал няма да бъде повторен, ръководството на клуба привлече двама нови скаута - Дейв Фолоус и Бари Хънтър. Според британската преса, Ливърпул се е договорил с двамата, които преди работеха с Манчестър Сити, още когато Роджърс беше мениджър на Суонзи, но скаутите започнаха работа едва след закриването на трансферния прозорец.

„Дълго време разговарях със собствениците. Ние нямахме нормална скаутска служба. Видях, че се пише за техническия ни персонал, но такъв има всеки един клуб. Няма да изобретя отново колелото, но когато ме наеха, ние нямахме скаути. Надявам се, е новите момчета ще се справят с работата си и Ливърпул няма да има повече проблеми на трансферния пазар", заяви Роджърс.

  Сподели
75