Юнайтед може да се раздели с Андерсон


Н. Гавазов

Юнайтед може да се раздели с Андерсон

Манчестър Юнайтед е готов да разгледа предложения за продажбата на полузащитника Андерсон, съобщава новината Goal.com. Главната причина за евентуалното напускане на бразилеца се смята, че е загубата на доверие в него от страна на Сър Алекс Фъргюсън. тъй като мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън е загубил вяра в него, пише електронното издание "Goal.com". Бразилецът премина на "Олд Трафорд" от португалския Порто през 2007 година, но през последните години кариерата му се намира в застой.

Полузащитникът изигра само 10 мача за клуба през миналия сезон, а като цяло престоят му на "Олд Трафорд" до момента е помрачен от контузии.

„Сър Алекс смяташе, че ще се върне предишния Андерсон, но за жалост той не може да се избави от последствията на травмата си, когато скъса връзки на коляното през 2010 година. Може да го продадем на подходящата цена, но той е млад играч, който е свързан чрез дългосрочен договор с клуба и няма да бъде продаван евтино", цитира Goal.com. думите на източник от „Олд Трафорд".

Предположенията са, че Юнайтед няма да бърза да продаде Андерсон през януари, тъй като бразилецът има договор до 2015 година, но е твърде вероятно през следващото лято да се стигне до напускането му.

 

  Сподели
80