Уго Лорис ще разговаря с Вилаш-Боаш


Н. Гавазов

Уго Лорис ще разговаря с Вилаш-Боаш

Уго Лорис ще се срещне и разговаря с Андре Вилаш-Боаш за да разбере дали присъства в плановете на португалския специалист и най-вече, ще бъде ли първи избор на мениджъра. Френският национал се присъедини към шпорите през последния трансферен прозорец, но още миналата седмица трябваше да чуе от Андре Вилаш-Боаш, че титулярното място принадлежи на Брад Фридъл.

Селекционерът на Франция Дидие Дешан побърза да изрази тревогата си и предположи, че все пак Лорис ще успее да се пребори за титулярното място.

В момента Лорис се подготвя с представителния тим на страната си за мача с Беларус, който е част от квалификационната кампания за Мондиал 2014, но призна, че след сблъсъка във вторник вечер той ще се срещне със своя мениджър.

„Разбира се, че не е хубаво да бъдеш резерва. Но ще видим какво ще стане когато се върна в клуба в сряда. В момента съм концентриран изцяло върху представянето си с националния отбор, но след това ще обърна внимание и на моята лична ситуация", цитира Sky Sports думите на Лорис.

 

  Сподели
85