Вучинич заменя Роналдо в Манчестър Юнайтед


.

Вучинич заменя Роналдо в Манчестър Юнайтед

В Манчестър Юнайтед са с амбицията да намерят заместник на Роналдо който отиде в Реал Мадрид и нападателят на Рома Мирко Вучинич е идеалният вариант за тази цел.

"Червените дяволи" се нуждаят от подкрепление след напускането на португалеца и  вече мислят как да бъдат похарчени най-добре 94 милиона евро от сделката. Съгласно съобщения от италианската преса Алекс Фергюсън се е прицелил във 25 годишният нападател на "джалоросите" Вучинич.

"Да, истина е, че Вучинич е интересен за Манчестър Юнайтед. Но все още няма никакви конкретни предложения." цитира Calciomercato.it източник на клуба пожелал анонимност.

"Лично аз не считам, че Рома ще се разделят с нападателя евтино, още повече в светлината на подновения му договор с клуба до 2013 година това няма да стане лесно. Сумата която ще поискат е около 25 милиона паунда." добавя източникът.

Мирко Вудинич направи добър сезон в Рома и отбеляза 17 гола в 36 мача. Той беше обект на внимание и миналата година, но Юнайтед предпочетоха да имат в редиците си Бербатов.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

  Сподели
211