Джони Еванс отново се контузи


Н. Гавазов

Джони Еванс отново се контузи

Централният защитник на Манчестър Юнайтед Джони Еванс призна, че в своя първи официален мач след претърпяната през лятото операция болките в глезена отново са се върнали. Както е известно, през сегашния сезон Еванс все още не е провел нито един мач за своя клуб. Независимо от това Джони беше извикан в състава на Северна Ирландия за световните квалификации срещу Русия и Люксембург.

Срещу „сборная" бранителят още в петата минута контузи глезена си. За сега остава неясна степента на травмата и се очаква в понеделник Еванс да премине медицински прегледи.

„През този сезон след лятната операция аз проведох само един мач за резерва. Беше много приятно да се върна на терена. Но след пет изиграни минути отново почувствах болки в глезена. Това беше именно оперирания глезен. Разстроен съм. Болките се върнаха в самото начало на мача. Ще съм честен и ще кажа, че очаквах да ме заболи, но не толкова рано. Наложи се да приема болкоуспокояващи и едва тогава успях да доиграя срещата", сподели Еванс за Sky Sports.

Тази новина няма как да не притесни Сър Алекс, който продължава да не може да разчита на Фил Джонс и Крис Смолинг и по такъв начин единственият избор на шотландеца относно централните защитници е свързан с Видич и Фърдинанд.

 

  Сподели
75