Видич защити Сър Алекс от Бербатов


Н. Гавазов

Видич защити Сър Алекс от Бербатов

Неманя Видич скочи в защита на Сър Алекс, който бе нападнат от Димитър Бербатов по време на вчерашната пресконференция на българина. Както е известно, нападателят заяви, че е загубил уважението си към шотландския специалист заради отношението му към него, което е било толкова лошо, че 31-годишният футболист дори не е успял да се насили и сбогува с мениджъра на Юнайтед.

„Той е истинско вдъхновение за нас. Когато погледнеш към неговите 25 години работа тук, виждаш, че той постоянно е гладен за победи. Сър Алекс изпраща своята положителна енергия към нас и създаде сегашния манталитет в съблекалнята. Не само по време на мачовете, но и на тренировъчното игрище, а това е много важно", заяви Видич за Magic 1152.

„Ако се вгледате през годините, ще видите толкова много победи, които са постигнати в последната минута. Това не е случайно. Това е, което мениджъра иска постоянно от нас. Винаги да играем за победа, да сме непримирими към резултата и да играем до край, никога да не казваме „Стоп". Не, това е наистина човек, който знае как да се справя с хората. Мисля, че това е също много важно нещо и най-добрата част от Сър Алекс", каза още защитникът.

 

  Сподели
143